OFK Teplička nad Váhom Mládež: Zhodnotenie Sezóny 2023/2024

OFK Teplička nad Váhom U19: Zhodnotenie Sezóny 2023/2024

Jesenná časť

Prvé kolo, ktoré sme odohrali 29. augusta proti OFK Kotešová, skončilo nepriaznivo, keď sme prehrali 0:3. Nasledovali ďalšie ťažké zápasy, kde sme sa stretli so silnými súpermi.

V druhom kole sme podľahli ŠK Radoľa 1:5 a v treťom kole sme prehrali s FK Strečno 1:3. V štvrtom kole sme prehrali s Telovýchovná jednota Beskyd Svrčinovec 3:5. Napriek týmto neúspechom sme zaznamenali prvé víťazstvo v piatom kole proti TJ Fatran Varín, kde sme vyhrali 3:2.

September priniesol zmiešané výsledky. Výrazné víťazstvo 10:0 proti TJ Slovan Skalité bolo jasným dôkazom našich schopností. Nasledovala séria dobrých výkonov, vrátane víťazstva nad ŠK Belá (3:1) a FK Polom Raková (4:2).

Jarná časť

Jarná časť sezóny bola obdobím, kde sme sa snažili nadviazať na naše jesenné výkony a zlepšiť našu pozíciu v tabuľke. Začali sme však s niekoľkými prekážkami, keď sme prehrali proti ŠK Radoľa 1:4 a FK Rajec 0:7.

Napriek týmto nezdarom sa nám podarilo zaznamenať výrazné víťazstvo proti ŠK Javorník Makov (4:2) a Telovýchovná jednota Beskyd Svrčinovec (6:1). Nasledovali však opäť zmiešané výsledky, keď sme remizovali so ŠK Belá (3:3) a prehrali s FK Polom Raková 1:7.

Jedným z najpamätnejších momentov jarného kola bolo naše víťazstvo proti TJ Slovan Skalité, kde sme vyhrali 3:1. Naša forma sa zlepšila aj v zápasoch proti ŠK Čierne (7:2) a OŠK Rosina (2:3).

Záver sezóny

Sezónu sme zakončili na deviatom mieste v tabuľke s celkovým skóre 79:75 a ziskom 35 bodov.

OFK Teplička nad Váhom U15: Zhodnotenie Sezóny 2023/2024

Jesenná časť

Prvé kolo, ktoré sme odohrali odložené 29. augusta proti TJ Slovan Nová Bystrica, skončilo remízou 3:3. V druhom kole sme podľahli OŠK Baník Stráňavy tesným výsledkom 1:2 a v treťom kole sme prehrali s FK Lodno 0:3. Napriek týmto neúspechom sme zaznamenali výrazné víťazstvá, ako napríklad proti ŠK Radoľa, kde sme vyhrali 8:0, a proti TJ Tatran Oščadnica, kde sme zvíťazili 11:1.

V septembri sme pokračovali v dobrých výkonoch a zaznamenali sme ďalšie víťazstvá, vrátane výhry 15:0 proti TJ Slovan Skalité a 8:1 proti ŠK Belá. Naša forma bola stabilná, čo sa prejavilo aj v ďalších zápasoch.

Jarná časť

Jarná časť sezóny bola obdobím, kde sme sa snažili nadviazať na naše jesenné úspechy a zlepšiť našu pozíciu v tabuľke. Začali sme s víťazstvom proti FK Lodno 3:2 a pokračovali sme v dobrých výkonoch proti ŠK Radoľa (6:4) a FC JUVENTUS ŽILINA B (1:1).

V apríli sme zaznamenali výrazné víťazstvá, ako napríklad proti TJ Tatran Oščadnica (10:0) a ŠK Belá (7:0). Tieto úspechy nás posilnili a dodali nám potrebnú sebadôveru do ďalších zápasov.

Naša forma bola zmiešaná v záverečnej časti sezóny, kde sme zaznamenali aj niekoľko prehier, napríklad proti MFK Bytča B (4:5) a TJ Slovan Nová Bystrica (2:4). Napriek tomu sme ukázali bojovnosť a odhodlanie, čo sa prejavilo v záverečnom kole, kde sme zdolali ŠK Čierne 6:3.

Záver sezóny

Sezónu sme zakončili na štvrtom mieste v tabuľke s celkovým skóre 114:45 a ziskom 47 bodov.

SONY DSC

OFK Teplička nad Váhom U13: Zhodnotenie Sezóny 2023/2024

Jesenná časť

Prvé kolo, ktoré sme odohrali odložené 29. augusta proti TJ Slovan Nová Bystrica, skončilo nepriaznivým výsledkom 3:5. V druhom kole sme prehrali proti OŠK Baník Stráňavy 1:8 a v treťom kole sme prehrali s FK Lodno 1:8. Napriek týmto neúspechom sme zaznamenali výrazné víťazstvá, ako napríklad proti ŠK Radoľa, kde sme vyhrali 3:0, a proti TJ Tatran Oščadnica, kde sme zvíťazili 3:1. Nasledovali ďalšie náročné zápasy, pričom niektoré výsledky neboli podľa našich predstáv.

Septembrové zápasy priniesli zmiešané výsledky. Vyhrali sme 6:1 proti TJ Slovan Skalité, ale podľahli sme MFK Bytča B tesným výsledkom 2:3. Naša forma bola stabilná, čo sa prejavilo aj v ďalších zápasoch, ako napríklad remíza 3:3 proti FK Polom Raková.

Jarná časť

Jarná časť sezóny bola obdobím, kde sme sa snažili nadviazať na naše jesenné úspechy a zlepšiť našu pozíciu v tabuľke. Začali sme s víťazstvom proti FK Lodno 2:0 a pokračovali sme v dobrých výkonoch proti ŠK Radoľa (3:1) a TJ Slovan Skalité (5:2).

V apríli sme zaznamenali výrazné víťazstvá, ako napríklad proti ŠK Belá (11:2). Tieto úspechy nás posilnili a dodali nám potrebnú sebadôveru do ďalších zápasov. Naša forma bola zmiešaná, čo sa prejavilo v zápasoch proti silným súperom ako MFK Bytča B (3:8) a TJ Tatran Oščadnica (1:4).

Záver sezóny

V závere sezóny sme zaznamenali výrazné víťazstvo proti ŠK Čierne (3:0).Sezónu sme zakončili na šiestom mieste v tabuľke s celkovým skóre 62:66 a ziskom 36 bodov.

SONY DSC