Účinkovanie nášho tímu na turnaji Futbal v meste

Na turnaji Futbal v meste, ktorý sa konal pred obchodným centrom v našom meste, sme zažili pestré futbalové zápasy plné emócií a športového nasadenia. Hoci sme sa neprebojovali do ďalších kôl, hráči ukázali bojovného ducha a zaslúžia si pochvalu za svoje úsilie.

Prvý zápas: Tesná prehra s Drážkovcami 4-3

V úvodnom zápase sme sa stretli s tímom Drážkovce, kde sme po napínavom súboji prehrali tesne 4-3. Naši hráči sa veľmi snažili a ukázali skvelé kombinačné schopnosti, avšak súper bol o kúsok šťastnejší a efektívnejší v zakončení.

Druhý zápas: Prehra s Juvestars

Nasledoval zápas proti tímu Juvestars, kde sme čelili opäť silnému súperovi. Naši hráči bojovali zo všetkých síl, ale nakoniec sme museli priznať prehru. Juvestars predviedli organizovanú hru a efektívne využívali svoje príležitosti, čo sa odzrkadlilo aj na konečnom výsledku.

Tretí zápas: Excelentný výkon tímu AL PANAMA z Trnavy

Posledný zápas v skupine sme odohrali proti extrémne silnému súperovi – tímu AL PANAMA z Trnavy. Tento tím pricestoval na turnaj, pretože v Trnave bol turnaj odložený. AL PANAMA predviedli excelentný výkon a našu skupinu vyhrali bez straty bodu. Aj keď rozdiel v sile mužstva bol obrovský, dokázali sme im dať aspoň jeden gól. Naši hráči bojovali statočne, no súper dominoval na malom ihrisku s mantinelmi.

Popis turnaja od organizátora

Turnaj Furbal je súčasťou semifinálových turnajov, ktoré sa konajú v ôsmich mestách po celom Slovensku. Futbalové ihriská s umelým trávnikom a mantinelmi vyrastajú vždy pred obchodnými centrami, na námestiach alebo iných rušných miestach. Turnaj je určený pre mladé talenty do 11 rokov a v každom meste sa stretne najviac 16 registrovaných tímov. Hrá sa v formáte 3 na 3 a každý tím môže mať maximálne 9 členov.

Aj napriek našim prehrám na turnaji sme získali cenné skúsenosti a ukázali sme, že vieme bojovať srdcom. Veríme, že v budúcnosti sa nám podarí dosiahnuť ešte lepšie výsledky. Dakujeme rodičom za podporu počas turnaja.